Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/12203
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorอัญชลี ศิริโชติ-
dc.contributor.authorอภันตรี มีบุญ-
dc.date.accessioned2019-04-02T07:43:57Z-
dc.date.available2019-04-02T07:43:57Z-
dc.date.issued2560-
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/12203-
dc.descriptionวิทยานิพนธ์ (วท.ม. (วิทยาศาสตร์และเทคโนโลยีอาหาร))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2560th_TH
dc.language.isothth_TH
dc.publisherมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์th_TH
dc.subjectส้มควาย (พืช) การอบแห้งth_TH
dc.subjectส้มแขก (พืช) การอบแห้งth_TH
dc.titleสมบัติทางกายภาพ สมบัติทางเคมีและคุณสมบัติการต้านอนุมูลอิสระที่มีผลมาจากระยะการเจริญของผลและการอบแห้งแบบลมร้อนของส้มควาย (Garcinia pedunculata) และส้มแขก (Garcinia atroviridis)th_TH
dc.title.alternativePhysical, Chemical and Antioxidant Properties as Affected by Fruit Developmental Stages and Hor-Air Dehydration of Garcinia pedunculata and Garcinia atroviridisth_TH
dc.typeThesisth_TH
dc.contributor.departmentFaculty of Agro-Industry (Food Technology)-
dc.contributor.departmentคณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร-
Appears in Collections:850 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
420464.pdf2.26 MBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.