Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/12203
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | อัญชลี ศิริโชติ | - |
dc.contributor.author | อภันตรี มีบุญ | - |
dc.date.accessioned | 2019-04-02T07:43:57Z | - |
dc.date.available | 2019-04-02T07:43:57Z | - |
dc.date.issued | 2560 | - |
dc.identifier.uri | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/12203 | - |
dc.description | วิทยานิพนธ์ (วท.ม. (วิทยาศาสตร์และเทคโนโลยีอาหาร))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2560 | th_TH |
dc.language.iso | th | th_TH |
dc.publisher | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ | th_TH |
dc.subject | ส้มควาย (พืช) การอบแห้ง | th_TH |
dc.subject | ส้มแขก (พืช) การอบแห้ง | th_TH |
dc.title | สมบัติทางกายภาพ สมบัติทางเคมีและคุณสมบัติการต้านอนุมูลอิสระที่มีผลมาจากระยะการเจริญของผลและการอบแห้งแบบลมร้อนของส้มควาย (Garcinia pedunculata) และส้มแขก (Garcinia atroviridis) | th_TH |
dc.title.alternative | Physical, Chemical and Antioxidant Properties as Affected by Fruit Developmental Stages and Hor-Air Dehydration of Garcinia pedunculata and Garcinia atroviridis | th_TH |
dc.type | Thesis | th_TH |
dc.contributor.department | Faculty of Agro-Industry (Food Technology) | - |
dc.contributor.department | คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร | - |
Appears in Collections: | 850 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
420464.pdf | 2.26 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.