Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/12109
Title: ฤทธิ์ต้านการอักเสบของแอสตาแซนธินและแอสตาแซนธินลิโพโซมสกัดจากเปลือกกุ้งขาวในหนูเมาส์ที่ถูกเหนี่ยวนำให้อุ้งเท้าบวมด้วยคาร์ราจีแนน
Other Titles: Anti-inflammatory Effects of Astaxanthin and Astaxanthin-liposome from White Shrimp Shell on Carrageenan-induced Paw Edema in Mouse
Authors: เพ็ญนภา ชลปฐมพิกุลเลิศ
ซูกีพลี กือโด
Faculty of Science (Physiology)
คณะวิทยาศาสตร์ ภาควิชาสรีรวิทยา
Keywords: สารต้านการอักเสบ;กุ้งขาว
Issue Date: 2559
Description: วิทยานิพนธ์ (วท.ม. (สรีรวิทยา))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2559
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/12109
Appears in Collections:338 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
417930.pdf1.95 MBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.