Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/12109
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorเพ็ญนภา ชลปฐมพิกุลเลิศ-
dc.contributor.authorซูกีพลี กือโด-
dc.date.accessioned2019-03-18T07:25:23Z-
dc.date.available2019-03-18T07:25:23Z-
dc.date.issued2559-
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/12109-
dc.descriptionวิทยานิพนธ์ (วท.ม. (สรีรวิทยา))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2559th_TH
dc.language.isothth_TH
dc.subjectสารต้านการอักเสบth_TH
dc.subjectกุ้งขาวth_TH
dc.titleฤทธิ์ต้านการอักเสบของแอสตาแซนธินและแอสตาแซนธินลิโพโซมสกัดจากเปลือกกุ้งขาวในหนูเมาส์ที่ถูกเหนี่ยวนำให้อุ้งเท้าบวมด้วยคาร์ราจีแนนth_TH
dc.title.alternativeAnti-inflammatory Effects of Astaxanthin and Astaxanthin-liposome from White Shrimp Shell on Carrageenan-induced Paw Edema in Mouseth_TH
dc.typeThesisth_TH
dc.contributor.departmentFaculty of Science (Physiology)-
dc.contributor.departmentคณะวิทยาศาสตร์ ภาควิชาสรีรวิทยา-
Appears in Collections:338 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
417930.pdf1.95 MBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.