Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/12109
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | เพ็ญนภา ชลปฐมพิกุลเลิศ | - |
dc.contributor.author | ซูกีพลี กือโด | - |
dc.date.accessioned | 2019-03-18T07:25:23Z | - |
dc.date.available | 2019-03-18T07:25:23Z | - |
dc.date.issued | 2559 | - |
dc.identifier.uri | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/12109 | - |
dc.description | วิทยานิพนธ์ (วท.ม. (สรีรวิทยา))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2559 | th_TH |
dc.language.iso | th | th_TH |
dc.subject | สารต้านการอักเสบ | th_TH |
dc.subject | กุ้งขาว | th_TH |
dc.title | ฤทธิ์ต้านการอักเสบของแอสตาแซนธินและแอสตาแซนธินลิโพโซมสกัดจากเปลือกกุ้งขาวในหนูเมาส์ที่ถูกเหนี่ยวนำให้อุ้งเท้าบวมด้วยคาร์ราจีแนน | th_TH |
dc.title.alternative | Anti-inflammatory Effects of Astaxanthin and Astaxanthin-liposome from White Shrimp Shell on Carrageenan-induced Paw Edema in Mouse | th_TH |
dc.type | Thesis | th_TH |
dc.contributor.department | Faculty of Science (Physiology) | - |
dc.contributor.department | คณะวิทยาศาสตร์ ภาควิชาสรีรวิทยา | - |
Appears in Collections: | 338 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
417930.pdf | 1.95 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.