Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/12109
Title: | ฤทธิ์ต้านการอักเสบของแอสตาแซนธินและแอสตาแซนธินลิโพโซมสกัดจากเปลือกกุ้งขาวในหนูเมาส์ที่ถูกเหนี่ยวนำให้อุ้งเท้าบวมด้วยคาร์ราจีแนน |
Other Titles: | Anti-inflammatory Effects of Astaxanthin and Astaxanthin-liposome from White Shrimp Shell on Carrageenan-induced Paw Edema in Mouse |
Authors: | เพ็ญนภา ชลปฐมพิกุลเลิศ ซูกีพลี กือโด Faculty of Science (Physiology) คณะวิทยาศาสตร์ ภาควิชาสรีรวิทยา |
Keywords: | สารต้านการอักเสบ;กุ้งขาว |
Issue Date: | 2559 |
Description: | วิทยานิพนธ์ (วท.ม. (สรีรวิทยา))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2559 |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/12109 |
Appears in Collections: | 338 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
417930.pdf | 1.95 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.