Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/11974
Title: Development of low dlycemic index and reduced calorie coconut milk ice cream
Other Titles: การพัฒนาผลิตภัณฑ์ไอศรีมกะทิที่มีค่าดัชนีน้ำตาลต่ำและลดพลังงาน
Development of low dlycemic index and reduced calorie coconut milk ice cream
Authors: Kongkarn Kijroongrojana
Manee Vittayanont
Faculty of Agro-Industry (Food Technology)
คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
Keywords: Ice cream, ices;Glycemic index;PSU Publication
Issue Date: 2015
Citation: Prince of Songkla University
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/11974
Appears in Collections:850 Research

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
431298 -Abstract.pdf4.84 MBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.