Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/11292
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorPairat Sophanodora-
dc.contributor.authorSupachai Pisuchpen-
dc.contributor.authorSouwalak Phongpaichit-
dc.date.accessioned2018-01-25T08:05:09Z-
dc.date.available2018-01-25T08:05:09Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/11292-
dc.language.isoenth_TH
dc.publisherPrince of Songkla Universityth_TH
dc.subjectMangosteens Extractsth_TH
dc.subjectPrecooked foodth_TH
dc.subjectMangosteens Packaginth_TH
dc.subjectMangosteens Processingth_TH
dc.subjectPlant extractsth_TH
dc.subjectPSU Publicationth_TH
dc.titleUse of managosteen extract to improve the shelf-life and safety of fresh-cut mangosteenth_TH
dc.title.alternativeการใช้สารสกัดจากมังคุดเพื่อปรับปรุงคุณภาพและความปลอดภัยของมังคุดสดตัดแต่งพร้อมบริโภคth_TH
dc.typeTechnical Reportth_TH
dc.contributor.departmentFaculty of Agro-Industry (Food Technology)-
dc.contributor.departmentคณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร-
Appears in Collections:850 Research

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
397360-abstract.pdf459.05 kBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.