Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/11143
Title: | ผลของกระบวนการนึ่ง และระดับการขัดสีต่อคุณสมบัติของข้าวสังข์หยด |
Other Titles: | Effect of Parboiling and degree of milling on the properties of Sungyod rice |
Authors: | มุทิตา มีนุ่น วัชรี สีห์ชำนาญธุระกิจ Faculty of Agro-Industry (Food Technology) คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร |
Keywords: | การปรุง(ข้าว);ข้าว พันธุ์สังข์หยด;สิ่งพิมพ์มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ |
Issue Date: | 2559 |
Publisher: | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/11143 |
Appears in Collections: | 850 Research |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
416455-abstract.pdf | 138.58 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.