Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/11143
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorมุทิตา มีนุ่น-
dc.contributor.authorวัชรี สีห์ชำนาญธุระกิจ-
dc.date.accessioned2017-12-01T09:35:16Z-
dc.date.available2017-12-01T09:35:16Z-
dc.date.issued2559-
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/11143-
dc.language.isothth_TH
dc.publisherมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์th_TH
dc.subjectการปรุง(ข้าว)th_TH
dc.subjectข้าว พันธุ์สังข์หยดth_TH
dc.subjectสิ่งพิมพ์มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์th_TH
dc.titleผลของกระบวนการนึ่ง และระดับการขัดสีต่อคุณสมบัติของข้าวสังข์หยดth_TH
dc.title.alternativeEffect of Parboiling and degree of milling on the properties of Sungyod riceth_TH
dc.typeTechnical Reportth_TH
dc.contributor.departmentFaculty of Agro-Industry (Food Technology)-
dc.contributor.departmentคณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร-
Appears in Collections:850 Research

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
416455-abstract.pdf138.58 kBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.