Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/11110
Title: | ผลของระยะเก็บเกี่ยว สารดูดซับคาร์บอนไดออกไซด์ และไอระเหยเอทานอลต่อคุณภาพผลลองกองระหว่างเก็บรักษา |
Other Titles: | Effect of maturity, carbon dioxide absorber and ethanol vapor treatments on quality of longkong (Lansium domesticum corr.) fruits during storage |
Authors: | อัญชลี ศิริโชติ ศุภชัย ภิสัชเพ็ญ บุปผา จองปัญญาเลิศ Faculty of Agro-Industry (Food Technology) คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร |
Keywords: | ลองกอง การเก็บและรักษา;ลองกอง การเก็บเกี่ยว;สิ่งพิมพ์มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ |
Issue Date: | 2558 |
Publisher: | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/11110 |
Appears in Collections: | 850 Research |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
417549.pdf | 162.84 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.