Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/11110
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | อัญชลี ศิริโชติ | - |
dc.contributor.author | ศุภชัย ภิสัชเพ็ญ | - |
dc.contributor.author | บุปผา จองปัญญาเลิศ | - |
dc.date.accessioned | 2017-10-25T01:24:39Z | - |
dc.date.available | 2017-10-25T01:24:39Z | - |
dc.date.issued | 2558 | - |
dc.identifier.uri | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/11110 | - |
dc.language.iso | th | th_TH |
dc.publisher | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ | th_TH |
dc.subject | ลองกอง การเก็บและรักษา | th_TH |
dc.subject | ลองกอง การเก็บเกี่ยว | th_TH |
dc.subject | สิ่งพิมพ์มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ | th_TH |
dc.title | ผลของระยะเก็บเกี่ยว สารดูดซับคาร์บอนไดออกไซด์ และไอระเหยเอทานอลต่อคุณภาพผลลองกองระหว่างเก็บรักษา | th_TH |
dc.title.alternative | Effect of maturity, carbon dioxide absorber and ethanol vapor treatments on quality of longkong (Lansium domesticum corr.) fruits during storage | th_TH |
dc.type | Technical Report | th_TH |
dc.contributor.department | Faculty of Agro-Industry (Food Technology) | - |
dc.contributor.department | คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร | - |
Appears in Collections: | 850 Research |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
417549.pdf | 162.84 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.