Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/11110
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorอัญชลี ศิริโชติ-
dc.contributor.authorศุภชัย ภิสัชเพ็ญ-
dc.contributor.authorบุปผา จองปัญญาเลิศ-
dc.date.accessioned2017-10-25T01:24:39Z-
dc.date.available2017-10-25T01:24:39Z-
dc.date.issued2558-
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/11110-
dc.language.isothth_TH
dc.publisherมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์th_TH
dc.subjectลองกอง การเก็บและรักษาth_TH
dc.subjectลองกอง การเก็บเกี่ยวth_TH
dc.subjectสิ่งพิมพ์มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์th_TH
dc.titleผลของระยะเก็บเกี่ยว สารดูดซับคาร์บอนไดออกไซด์ และไอระเหยเอทานอลต่อคุณภาพผลลองกองระหว่างเก็บรักษาth_TH
dc.title.alternativeEffect of maturity, carbon dioxide absorber and ethanol vapor treatments on quality of longkong (Lansium domesticum corr.) fruits during storageth_TH
dc.typeTechnical Reportth_TH
dc.contributor.departmentFaculty of Agro-Industry (Food Technology)-
dc.contributor.departmentคณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร-
Appears in Collections:850 Research

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
417549.pdf162.84 kBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.