Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/11106
Title: Impact of non-phosphate alkaline solution on the quality and physicochemical propertiesf Pacific white shrimp muscle
Other Titles: รายงานวิจัยฉบับสมบูรณ์ผลของสารละลายด่างที่ไม่ใช่ฟอสเฟตต่อคุณภาพและสมบัติทางเคมีกายภาพของกล้ามเนื้อกุ้งขาว
Authors: Soottawat Benjakul
Faculty of Agro-Industry (Food Technology)
คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
Keywords: Whiteleg shrimp
Issue Date: 2014
Publisher: Prince of Songkla University
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/11106
Appears in Collections:850 Research

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
390768.pdf1.3 MBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.