Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/11106
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Soottawat Benjakul | - |
dc.date.accessioned | 2017-10-19T10:27:11Z | - |
dc.date.available | 2017-10-19T10:27:11Z | - |
dc.date.issued | 2014 | - |
dc.identifier.uri | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/11106 | - |
dc.language.iso | en | th_TH |
dc.publisher | Prince of Songkla University | th_TH |
dc.subject | Whiteleg shrimp | th_TH |
dc.title | Impact of non-phosphate alkaline solution on the quality and physicochemical propertiesf Pacific white shrimp muscle | th_TH |
dc.title.alternative | รายงานวิจัยฉบับสมบูรณ์ผลของสารละลายด่างที่ไม่ใช่ฟอสเฟตต่อคุณภาพและสมบัติทางเคมีกายภาพของกล้ามเนื้อกุ้งขาว | th_TH |
dc.type | Technical Report | th_TH |
dc.contributor.department | Faculty of Agro-Industry (Food Technology) | - |
dc.contributor.department | คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร | - |
Appears in Collections: | 850 Research |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
390768.pdf | 1.3 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.