Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/10978
Title: | การวิจัยและพัฒนาเพื่อปรับปรุงคุณภาพและยืดอายุการเก็บรักษาผลลองกองสดพร้อมบริโภค |
Other Titles: | Research and development on improvement of shelf-life extension in minimally processed Longkong (Aglaia dookoo Griff.) |
Authors: | มุทิตา มีนุ่น วิลัศนา โพธิ์ศรี Faculty of Agro-Industry (Food Technology) คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร |
Keywords: | ลองกอง การเก็บและรักษา |
Issue Date: | 2552 |
Publisher: | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/10978 |
Appears in Collections: | 850 Research |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
413705-abstract.pdf | 4.23 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.