Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/10978
Title: การวิจัยและพัฒนาเพื่อปรับปรุงคุณภาพและยืดอายุการเก็บรักษาผลลองกองสดพร้อมบริโภค
Other Titles: Research and development on improvement of shelf-life extension in minimally processed Longkong (Aglaia dookoo Griff.)
Authors: มุทิตา มีนุ่น
วิลัศนา โพธิ์ศรี
Faculty of Agro-Industry (Food Technology)
คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
Keywords: ลองกอง การเก็บและรักษา
Issue Date: 2552
Publisher: มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/10978
Appears in Collections:850 Research

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
413705-abstract.pdf4.23 MBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.