Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/10978
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | มุทิตา มีนุ่น | - |
dc.contributor.author | วิลัศนา โพธิ์ศรี | - |
dc.date.accessioned | 2017-05-27T06:51:44Z | - |
dc.date.available | 2017-05-27T06:51:44Z | - |
dc.date.issued | 2552 | - |
dc.identifier.uri | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/10978 | - |
dc.language.iso | th | th_TH |
dc.publisher | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ | th_TH |
dc.subject | ลองกอง การเก็บและรักษา | th_TH |
dc.title | การวิจัยและพัฒนาเพื่อปรับปรุงคุณภาพและยืดอายุการเก็บรักษาผลลองกองสดพร้อมบริโภค | th_TH |
dc.title.alternative | Research and development on improvement of shelf-life extension in minimally processed Longkong (Aglaia dookoo Griff.) | th_TH |
dc.type | Technical Report | th_TH |
dc.contributor.department | Faculty of Agro-Industry (Food Technology) | - |
dc.contributor.department | คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร | - |
Appears in Collections: | 850 Research |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
413705-abstract.pdf | 4.23 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.