Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/10978
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorมุทิตา มีนุ่น-
dc.contributor.authorวิลัศนา โพธิ์ศรี-
dc.date.accessioned2017-05-27T06:51:44Z-
dc.date.available2017-05-27T06:51:44Z-
dc.date.issued2552-
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/10978-
dc.language.isothth_TH
dc.publisherมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์th_TH
dc.subjectลองกอง การเก็บและรักษาth_TH
dc.titleการวิจัยและพัฒนาเพื่อปรับปรุงคุณภาพและยืดอายุการเก็บรักษาผลลองกองสดพร้อมบริโภคth_TH
dc.title.alternativeResearch and development on improvement of shelf-life extension in minimally processed Longkong (Aglaia dookoo Griff.)th_TH
dc.typeTechnical Reportth_TH
dc.contributor.departmentFaculty of Agro-Industry (Food Technology)-
dc.contributor.departmentคณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร-
Appears in Collections:850 Research

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
413705-abstract.pdf4.23 MBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.