Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/10935
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | ไพบูลย์ ธรรมรัตนวาสิก | - |
dc.contributor.author | กาญจนา จันทะ | - |
dc.date.accessioned | 2017-05-16T06:34:03Z | - |
dc.date.available | 2017-05-16T06:34:03Z | - |
dc.date.issued | 2544 | - |
dc.identifier.uri | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/10935 | - |
dc.description | วิทยานิพนธ์ (วท. ม. (เทคโนโลยีผลิตภัณฑ์ประมง))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2544 | th_TH |
dc.language.iso | th | th_TH |
dc.publisher | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ | th_TH |
dc.subject | ไมโอโฟบริลลาร์โปรตีน | th_TH |
dc.subject | ซูริมิ | th_TH |
dc.subject | ปลาทรายแดง | th_TH |
dc.title | ผลของไตรพอลิฟอสเฟตต่อคุณสมบัติ และการเกิดเจลของไมโอไฟบริลล่าร์โปรตีนจากปลาทรายแดงในระหว่างการแช่เยือกแข็ง-ทำละลาย | th_TH |
dc.title.alternative | Effect of Tripolyphosphate on properties and gelation of Myofibrillar Protein from threadfin bream as subjected to different freeze-thaw cycles | th_TH |
dc.type | Thesis | th_TH |
dc.contributor.department | Faculty of Agro-Industry (Food Technology) | - |
dc.contributor.department | คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร | - |
Appears in Collections: | 850 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
218535.pdf | 5.97 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.