Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/10935
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorไพบูลย์ ธรรมรัตนวาสิก-
dc.contributor.authorกาญจนา จันทะ-
dc.date.accessioned2017-05-16T06:34:03Z-
dc.date.available2017-05-16T06:34:03Z-
dc.date.issued2544-
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/10935-
dc.descriptionวิทยานิพนธ์ (วท. ม. (เทคโนโลยีผลิตภัณฑ์ประมง))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2544th_TH
dc.language.isothth_TH
dc.publisherมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์th_TH
dc.subjectไมโอโฟบริลลาร์โปรตีนth_TH
dc.subjectซูริมิth_TH
dc.subjectปลาทรายแดงth_TH
dc.titleผลของไตรพอลิฟอสเฟตต่อคุณสมบัติ และการเกิดเจลของไมโอไฟบริลล่าร์โปรตีนจากปลาทรายแดงในระหว่างการแช่เยือกแข็ง-ทำละลายth_TH
dc.title.alternativeEffect of Tripolyphosphate on properties and gelation of Myofibrillar Protein from threadfin bream as subjected to different freeze-thaw cyclesth_TH
dc.typeThesisth_TH
dc.contributor.departmentFaculty of Agro-Industry (Food Technology)-
dc.contributor.departmentคณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร-
Appears in Collections:850 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
218535.pdf5.97 MBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.