Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/10935
Title: ผลของไตรพอลิฟอสเฟตต่อคุณสมบัติ และการเกิดเจลของไมโอไฟบริลล่าร์โปรตีนจากปลาทรายแดงในระหว่างการแช่เยือกแข็ง-ทำละลาย
Other Titles: Effect of Tripolyphosphate on properties and gelation of Myofibrillar Protein from threadfin bream as subjected to different freeze-thaw cycles
Authors: ไพบูลย์ ธรรมรัตนวาสิก
กาญจนา จันทะ
Faculty of Agro-Industry (Food Technology)
คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
Keywords: ไมโอโฟบริลลาร์โปรตีน;ซูริมิ;ปลาทรายแดง
Issue Date: 2544
Publisher: มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์
Description: วิทยานิพนธ์ (วท. ม. (เทคโนโลยีผลิตภัณฑ์ประมง))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2544
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/10935
Appears in Collections:850 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
218535.pdf5.97 MBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.