Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/10935
Title: | ผลของไตรพอลิฟอสเฟตต่อคุณสมบัติ และการเกิดเจลของไมโอไฟบริลล่าร์โปรตีนจากปลาทรายแดงในระหว่างการแช่เยือกแข็ง-ทำละลาย |
Other Titles: | Effect of Tripolyphosphate on properties and gelation of Myofibrillar Protein from threadfin bream as subjected to different freeze-thaw cycles |
Authors: | ไพบูลย์ ธรรมรัตนวาสิก กาญจนา จันทะ Faculty of Agro-Industry (Food Technology) คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร |
Keywords: | ไมโอโฟบริลลาร์โปรตีน;ซูริมิ;ปลาทรายแดง |
Issue Date: | 2544 |
Publisher: | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ |
Description: | วิทยานิพนธ์ (วท. ม. (เทคโนโลยีผลิตภัณฑ์ประมง))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2544 |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/10935 |
Appears in Collections: | 850 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
218535.pdf | 5.97 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.