Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/10924
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorไพรัตน์ โสภโณดร-
dc.contributor.authorกอบพร ประทุมนพรัตน์-
dc.date.accessioned2017-05-15T04:26:39Z-
dc.date.available2017-05-15T04:26:39Z-
dc.date.issued2543-
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/10924-
dc.descriptionวิทยานิพนธ์ (วท.ม.(เทคโนโลยีผลิตภัณฑ์ประมง))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2543th_TH
dc.language.isothth_TH
dc.publisherมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์th_TH
dc.subjectปลาหางควายth_TH
dc.subjectอาหาร การเก็บรักษาth_TH
dc.subjectอาหารแห้งth_TH
dc.titleการปรับปรุงกระบวนการผลิตปลาหางควายแห้งปรุงรสth_TH
dc.title.alternativeProcess improvement of dried seasoned rough flathead fishth_TH
dc.typeThesisth_TH
dc.contributor.departmentFaculty of Agro-Industry (Food Technology)-
dc.contributor.departmentคณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร-
Appears in Collections:850 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
177705.pdf9.07 MBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.