Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/10858
Title: | ผลของเครื่องในปลาและแบคทีเรียในการหมักบูดู |
Other Titles: | Effects of fish viscera and bacteria in Budu fermentation |
Authors: | วรรณา ชูฤทธิ์ นงลักษณ์ เกียรติตันสกุล Faculty of Agro-Industry (Industrial Biotechnology) คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีชีวภาพอุตสาหกรรม |
Keywords: | บูดู;อาหารหมัก ไทย (ภาคใต้);การหมักปลา;อาหาร การเก็บและรักษา;จุลินทรีย์ในอาหาร |
Issue Date: | 2542 |
Publisher: | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ |
Description: | วิทยานิพนธ์ (วท.ม.(เทคโนโลยีชีวภาพ))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2542 |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/10858 |
Appears in Collections: | 853 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
161228.pdf | 6.05 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.