Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/10858
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorวรรณา ชูฤทธิ์-
dc.contributor.authorนงลักษณ์ เกียรติตันสกุล-
dc.date.accessioned2017-04-28T07:38:34Z-
dc.date.available2017-04-28T07:38:34Z-
dc.date.issued2542-
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/10858-
dc.descriptionวิทยานิพนธ์ (วท.ม.(เทคโนโลยีชีวภาพ))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2542th_TH
dc.language.isothth_TH
dc.publisherมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์th_TH
dc.subjectบูดูth_TH
dc.subjectอาหารหมัก ไทย (ภาคใต้)th_TH
dc.subjectการหมักปลาth_TH
dc.subjectอาหาร การเก็บและรักษาth_TH
dc.subjectจุลินทรีย์ในอาหารth_TH
dc.titleผลของเครื่องในปลาและแบคทีเรียในการหมักบูดูth_TH
dc.title.alternativeEffects of fish viscera and bacteria in Budu fermentationth_TH
dc.typeThesisth_TH
dc.contributor.departmentFaculty of Agro-Industry (Industrial Biotechnology)-
dc.contributor.departmentคณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีชีวภาพอุตสาหกรรม-
Appears in Collections:853 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
161228.pdf6.05 MBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.