Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/10858
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | วรรณา ชูฤทธิ์ | - |
dc.contributor.author | นงลักษณ์ เกียรติตันสกุล | - |
dc.date.accessioned | 2017-04-28T07:38:34Z | - |
dc.date.available | 2017-04-28T07:38:34Z | - |
dc.date.issued | 2542 | - |
dc.identifier.uri | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/10858 | - |
dc.description | วิทยานิพนธ์ (วท.ม.(เทคโนโลยีชีวภาพ))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2542 | th_TH |
dc.language.iso | th | th_TH |
dc.publisher | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ | th_TH |
dc.subject | บูดู | th_TH |
dc.subject | อาหารหมัก ไทย (ภาคใต้) | th_TH |
dc.subject | การหมักปลา | th_TH |
dc.subject | อาหาร การเก็บและรักษา | th_TH |
dc.subject | จุลินทรีย์ในอาหาร | th_TH |
dc.title | ผลของเครื่องในปลาและแบคทีเรียในการหมักบูดู | th_TH |
dc.title.alternative | Effects of fish viscera and bacteria in Budu fermentation | th_TH |
dc.type | Thesis | th_TH |
dc.contributor.department | Faculty of Agro-Industry (Industrial Biotechnology) | - |
dc.contributor.department | คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีชีวภาพอุตสาหกรรม | - |
Appears in Collections: | 853 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
161228.pdf | 6.05 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.