Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/10858
Title: ผลของเครื่องในปลาและแบคทีเรียในการหมักบูดู
Other Titles: Effects of fish viscera and bacteria in Budu fermentation
Authors: วรรณา ชูฤทธิ์
นงลักษณ์ เกียรติตันสกุล
Faculty of Agro-Industry (Industrial Biotechnology)
คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีชีวภาพอุตสาหกรรม
Keywords: บูดู;อาหารหมัก ไทย (ภาคใต้);การหมักปลา;อาหาร การเก็บและรักษา;จุลินทรีย์ในอาหาร
Issue Date: 2542
Publisher: มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์
Description: วิทยานิพนธ์ (วท.ม.(เทคโนโลยีชีวภาพ))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2542
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/10858
Appears in Collections:853 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
161228.pdf6.05 MBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.