Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/10830
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorไพรัตน์ โสภโณดร-
dc.contributor.authorพายัพ มาศนิยม-
dc.date.accessioned2017-04-27T06:45:42Z-
dc.date.available2017-04-27T06:45:42Z-
dc.date.issued2538-
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/10830-
dc.descriptionวิทยานิพนธ์ (วท.ม.(เทคโนโลยีอาหาร))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2538th_TH
dc.language.isothth_TH
dc.publisherมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์th_TH
dc.subjectแฮมปลา การผลิตth_TH
dc.subjectผลิตภัณฑ์ประมงth_TH
dc.subjectปลาทูน่าth_TH
dc.titleการใช้ประโยชน์เศษเนื้อปลาทูน่าในการผลิตแฮมปลาth_TH
dc.title.alternativeUtilization of Tuna meat by-product in fish ham productionth_TH
dc.typeThesisth_TH
dc.contributor.departmentFaculty of Agro-Industry (Food Technology)-
dc.contributor.departmentคณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร-
Appears in Collections:850 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
75524.pdf5.64 MBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.