Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/10830
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | ไพรัตน์ โสภโณดร | - |
dc.contributor.author | พายัพ มาศนิยม | - |
dc.date.accessioned | 2017-04-27T06:45:42Z | - |
dc.date.available | 2017-04-27T06:45:42Z | - |
dc.date.issued | 2538 | - |
dc.identifier.uri | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/10830 | - |
dc.description | วิทยานิพนธ์ (วท.ม.(เทคโนโลยีอาหาร))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2538 | th_TH |
dc.language.iso | th | th_TH |
dc.publisher | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ | th_TH |
dc.subject | แฮมปลา การผลิต | th_TH |
dc.subject | ผลิตภัณฑ์ประมง | th_TH |
dc.subject | ปลาทูน่า | th_TH |
dc.title | การใช้ประโยชน์เศษเนื้อปลาทูน่าในการผลิตแฮมปลา | th_TH |
dc.title.alternative | Utilization of Tuna meat by-product in fish ham production | th_TH |
dc.type | Thesis | th_TH |
dc.contributor.department | Faculty of Agro-Industry (Food Technology) | - |
dc.contributor.department | คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร | - |
Appears in Collections: | 850 Thesis |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.