Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/10796
Title: ผลของแบคเทอริโอซินและระบบแลกโตเปอร์ออกซิเดสในการผลิตนมพาสเจอร์ไรส์
Other Titles: Effect of Bacteriocin and Lactoperoxidase system in Pasteurized milk production
Authors: สุกัญญา จันทะชุม
น้อมจิตต์ อ่อนแก้ว
Faculty of Agro-Industry (Industrial Biotechnology)
คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีชีวภาพอุตสาหกรรม
Keywords: นมพาสเจอร์ไรส์ การผลิต;แบคโทริโอซิน;ระบบแลกโตเปอร์ออกซิเดส
Issue Date: 2544
Publisher: มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์
Description: วิทยานิพนธ์ (วท.ม. (เทคโนโลยีชีวภาพ))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2544
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/10796
Appears in Collections:853 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
212901.pdf5.64 MBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.