Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/10796
Title: | ผลของแบคเทอริโอซินและระบบแลกโตเปอร์ออกซิเดสในการผลิตนมพาสเจอร์ไรส์ |
Other Titles: | Effect of Bacteriocin and Lactoperoxidase system in Pasteurized milk production |
Authors: | สุกัญญา จันทะชุม น้อมจิตต์ อ่อนแก้ว Faculty of Agro-Industry (Industrial Biotechnology) คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีชีวภาพอุตสาหกรรม |
Keywords: | นมพาสเจอร์ไรส์ การผลิต;แบคโทริโอซิน;ระบบแลกโตเปอร์ออกซิเดส |
Issue Date: | 2544 |
Publisher: | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ |
Description: | วิทยานิพนธ์ (วท.ม. (เทคโนโลยีชีวภาพ))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2544 |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/10796 |
Appears in Collections: | 853 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
212901.pdf | 5.64 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.