Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/10796
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | สุกัญญา จันทะชุม | - |
dc.contributor.author | น้อมจิตต์ อ่อนแก้ว | - |
dc.date.accessioned | 2017-04-19T08:57:21Z | - |
dc.date.available | 2017-04-19T08:57:21Z | - |
dc.date.issued | 2544 | - |
dc.identifier.uri | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/10796 | - |
dc.description | วิทยานิพนธ์ (วท.ม. (เทคโนโลยีชีวภาพ))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2544 | th_TH |
dc.language.iso | th | th_TH |
dc.publisher | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ | th_TH |
dc.subject | นมพาสเจอร์ไรส์ การผลิต | th_TH |
dc.subject | แบคโทริโอซิน | th_TH |
dc.subject | ระบบแลกโตเปอร์ออกซิเดส | th_TH |
dc.title | ผลของแบคเทอริโอซินและระบบแลกโตเปอร์ออกซิเดสในการผลิตนมพาสเจอร์ไรส์ | th_TH |
dc.title.alternative | Effect of Bacteriocin and Lactoperoxidase system in Pasteurized milk production | th_TH |
dc.type | Thesis | th_TH |
dc.contributor.department | Faculty of Agro-Industry (Industrial Biotechnology) | - |
dc.contributor.department | คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีชีวภาพอุตสาหกรรม | - |
Appears in Collections: | 853 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
212901.pdf | 5.64 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.