Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/10796
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorสุกัญญา จันทะชุม-
dc.contributor.authorน้อมจิตต์ อ่อนแก้ว-
dc.date.accessioned2017-04-19T08:57:21Z-
dc.date.available2017-04-19T08:57:21Z-
dc.date.issued2544-
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/10796-
dc.descriptionวิทยานิพนธ์ (วท.ม. (เทคโนโลยีชีวภาพ))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2544th_TH
dc.language.isothth_TH
dc.publisherมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์th_TH
dc.subjectนมพาสเจอร์ไรส์ การผลิตth_TH
dc.subjectแบคโทริโอซินth_TH
dc.subjectระบบแลกโตเปอร์ออกซิเดสth_TH
dc.titleผลของแบคเทอริโอซินและระบบแลกโตเปอร์ออกซิเดสในการผลิตนมพาสเจอร์ไรส์th_TH
dc.title.alternativeEffect of Bacteriocin and Lactoperoxidase system in Pasteurized milk productionth_TH
dc.typeThesisth_TH
dc.contributor.departmentFaculty of Agro-Industry (Industrial Biotechnology)-
dc.contributor.departmentคณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีชีวภาพอุตสาหกรรม-
Appears in Collections:853 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
212901.pdf5.64 MBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.