Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/10746
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorไพรัตน์ โสภโณดร-
dc.contributor.authorจิราภรณ์ สอดจิตร์-
dc.date.accessioned2017-04-10T03:08:32Z-
dc.date.available2017-04-10T03:08:32Z-
dc.date.issued2536-
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/10746-
dc.descriptionวิทยานิพนธ์ (วท.ม.(เทคโนโลยีอาหาร))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2536th_TH
dc.language.isothth_TH
dc.publisherมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์th_TH
dc.subjectสับปะรด การวิเคราะห์th_TH
dc.titleกลไกการเปลี่ยนแปลงทางเคมีและกายภาพของสับปะรดแห้งด้วยวิธีออสโมติกth_TH
dc.title.alternativeMechanism of chemical and physical changes of osmotic dehydrated pineappleth_TH
dc.typeThesisth_TH
dc.contributor.departmentFaculty of Agro-Industry (Food Technology)-
dc.contributor.departmentคณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร-
Appears in Collections:850 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
34239.pdf5.79 MBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.