Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/10746
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | ไพรัตน์ โสภโณดร | - |
dc.contributor.author | จิราภรณ์ สอดจิตร์ | - |
dc.date.accessioned | 2017-04-10T03:08:32Z | - |
dc.date.available | 2017-04-10T03:08:32Z | - |
dc.date.issued | 2536 | - |
dc.identifier.uri | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/10746 | - |
dc.description | วิทยานิพนธ์ (วท.ม.(เทคโนโลยีอาหาร))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2536 | th_TH |
dc.language.iso | th | th_TH |
dc.publisher | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ | th_TH |
dc.subject | สับปะรด การวิเคราะห์ | th_TH |
dc.title | กลไกการเปลี่ยนแปลงทางเคมีและกายภาพของสับปะรดแห้งด้วยวิธีออสโมติก | th_TH |
dc.title.alternative | Mechanism of chemical and physical changes of osmotic dehydrated pineapple | th_TH |
dc.type | Thesis | th_TH |
dc.contributor.department | Faculty of Agro-Industry (Food Technology) | - |
dc.contributor.department | คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร | - |
Appears in Collections: | 850 Thesis |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.