Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/10725
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorSoottawat Benjakul-
dc.contributor.authorPhakawat Tongnuanchan-
dc.date.accessioned2017-04-07T03:14:03Z-
dc.date.available2017-04-07T03:14:03Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/10725-
dc.descriptionThesis (Ph.D., (Food Science and Technology))--Prince of Songkla University, 2015th_TH
dc.language.isoenth_TH
dc.publisherPrince of Songkla Universityth_TH
dc.subjectGelatinth_TH
dc.titleGelatin film incorporated with essential oil and palm oil : properties, characteristics and application as edible pouchth_TH
dc.title.alternativeฟิล์มเจลาตินที่เติมน้ำมันหอมระเหยและน้ำมันปาล์ม : สมบัติ คุณลักษณะและการประยุกต์ใช้เป็นซองบรรจุภัณฑ์ชนิดบริโภคได้th_TH
dc.typeThesisth_TH
dc.contributor.departmentFaculty of Agro-Industry (Food Technology)-
dc.contributor.departmentคณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร-
Appears in Collections:850 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
413340.pdf8.63 MBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.