Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/10422
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorNopparat Cheetangdee-
dc.date.accessioned2016-11-10T09:35:21Z-
dc.date.available2016-11-10T09:35:21Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/10422-
dc.language.isoen_USth_TH
dc.publisherPrince of Songkla Universityth_TH
dc.subjectProtein hydrolysatesth_TH
dc.subjectPhenolic acidsth_TH
dc.subjectRice branth_TH
dc.subjectPlant proteinsth_TH
dc.titleEffects of rice bran protein hydrolysates and rice hull phenolic extract on emulsion and oxidative stabilityth_TH
dc.title.alternativeผลของโปรตีนไฮโดรไลเสตจากรำข้าวและสารสกัดฟีนอลิกจากแกลบต่อความเสถียรของอิมัลชันและความคงตัวต่อปฏิกิริยาออกซิเดชันth_TH
dc.typeTechnical Reportth_TH
dc.contributor.departmentFaculty of Agro-Industry (Food Technology)-
dc.contributor.departmentคณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร-
Appears in Collections:850 Research

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
406488.pdf1.89 MBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.