Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/10422
Title: | Effects of rice bran protein hydrolysates and rice hull phenolic extract on emulsion and oxidative stability |
Other Titles: | ผลของโปรตีนไฮโดรไลเสตจากรำข้าวและสารสกัดฟีนอลิกจากแกลบต่อความเสถียรของอิมัลชันและความคงตัวต่อปฏิกิริยาออกซิเดชัน |
Authors: | Nopparat Cheetangdee Faculty of Agro-Industry (Food Technology) คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร |
Keywords: | Protein hydrolysates;Phenolic acids;Rice bran;Plant proteins |
Issue Date: | 2014 |
Publisher: | Prince of Songkla University |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/10422 |
Appears in Collections: | 850 Research |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
406488.pdf | 1.89 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.