Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/10422
Title: Effects of rice bran protein hydrolysates and rice hull phenolic extract on emulsion and oxidative stability
Other Titles: ผลของโปรตีนไฮโดรไลเสตจากรำข้าวและสารสกัดฟีนอลิกจากแกลบต่อความเสถียรของอิมัลชันและความคงตัวต่อปฏิกิริยาออกซิเดชัน
Authors: Nopparat Cheetangdee
Faculty of Agro-Industry (Food Technology)
คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
Keywords: Protein hydrolysates;Phenolic acids;Rice bran;Plant proteins
Issue Date: 2014
Publisher: Prince of Songkla University
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/10422
Appears in Collections:850 Research

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
406488.pdf1.89 MBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.