Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/10377
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorChakree Tongreung-
dc.contributor.authorPhatchareerat Tongchan-
dc.date.accessioned2016-08-01T07:40:28Z-
dc.date.available2016-08-01T07:40:28Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/10377-
dc.descriptionThesis (M.Sc., Food Science and Technology)--Prince of Songkla University, 2011th_TH
dc.language.isoenth_TH
dc.publisherPrince of Songkla Universityth_TH
dc.subjectFood Compositionth_TH
dc.subjectFood Analysisth_TH
dc.subjectFishery processingth_TH
dc.titleEffect of Calcium Compounds Obtained from Fish Processing By-Product on Calcium Metabolism in Ratsth_TH
dc.title.alternativeผลของสารประกอบแคลเซียมที่ผลิตจากเศษเหลือใช้ของกระบวนการแปรรูปปลาต่อกระบวนการแคลเซียมเมทาบอลิซึมในหนูขาวใหญ่th_TH
dc.typeThesisth_TH
dc.contributor.departmentFaculty of Agro-Industry (Food Technology)-
dc.contributor.departmentคณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร-
Appears in Collections:850 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
356095.pdf835.96 kBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.