Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/10294
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorPairat Sophanodora-
dc.contributor.authorSomwang Songsaeng-
dc.date.accessioned2016-07-08T07:31:35Z-
dc.date.available2016-07-08T07:31:35Z-
dc.date.issued2010-
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/10294-
dc.descriptionThesis (Ph.D.,Food Technology)--Prince of Songkla University, 2010th_TH
dc.language.isoenth_TH
dc.publisherPrince of Songkla Universityth_TH
dc.subjectOysters Qualityth_TH
dc.subjectOyster cultureth_TH
dc.titleChange in Qualities and Volatile Compounds of Oyster (Crassostrea belcheri) during Storage and Processingth_TH
dc.title.alternativeการเปลี่ยนแปลงคุณภาพและสารระเหยได้ของหอยนางรมระหว่าง การแปรรูปและการเก็บรักษาth_TH
dc.typeThesisth_TH
dc.contributor.departmentFaculty of Agro-Industry (Food Technology)-
dc.contributor.departmentคณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร-
Appears in Collections:850 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
326178.pdf1.99 MBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.