Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/9918
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorSoottawat Benjakul-
dc.contributor.authorAneesa Addeen-
dc.date.accessioned2015-09-25T09:18:17Z-
dc.date.available2015-09-25T09:18:17Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/9918-
dc.descriptionThesis (Ph.D., (Food Science and Technology))--Prince of Songkla University, 2014en_US
dc.language.isoenen_US
dc.publisherPrince of Songkla Universityen_US
dc.subjectSlaughtering and slaughter Housesen_US
dc.subjectBroilers (Poultry)en_US
dc.titleImpact of halal slaughtering on quality and shelf-life of broiler chicken meaten_US
dc.title.alternativeผลของการเชือดแบบฮาลาลต่อคุณภาพและอายุการเก็บรักษาเนื้อไก่กระทงen_US
dc.typeThesisen_US
dc.contributor.departmentFaculty of Agro-Industry (Food Technology)-
dc.contributor.departmentคณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร-
Appears in Collections:850 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
391514.pdf962.98 kBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons