Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/9844
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | ปุณณาณี สัมภวะผล | - |
dc.contributor.author | ฮาเสี๊ยะ อะยามา | - |
dc.date.accessioned | 2015-09-17T04:17:37Z | - |
dc.date.available | 2015-09-17T04:17:37Z | - |
dc.date.issued | 2557 | - |
dc.identifier.uri | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/9844 | - |
dc.description | วิทยานิพนธ์ (วท.ม. (วิทยาศาสตร์และเทคโนโลยีอาหาร))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2557 | en_US |
dc.language.iso | th | en_US |
dc.publisher | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ | en_US |
dc.subject | โพรไบโอติก | en_US |
dc.title | การคัดเลือกและการห่อหุ้มแบคทีเรียโพรไบโอติกเพื่อใช้ในการผลิตไอศรีมเสริมโพรไบโอติก | en_US |
dc.title.alternative | Screening and encapsulation of probiotic bacteria for the production of probiotic fortified ice cream | en_US |
dc.type | Thesis | en_US |
dc.contributor.department | Faculty of Agro-Industry (Food Technology) | - |
dc.contributor.department | คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร | - |
Appears in Collections: | 850 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
393000.pdf | 4.06 MB | Adobe PDF | View/Open |
This item is licensed under a Creative Commons License