Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/9731
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorพิทยา อดุลยธรรม-
dc.contributor.authorวนิดา บุรีภักดี-
dc.date.accessioned2015-05-06T07:40:53Z-
dc.date.available2015-05-06T07:40:53Z-
dc.date.issued2557-
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/9731-
dc.descriptionวิทยานิพนธ์ (วท.ม. (วิทยาศาสตร์และเทคโนโลยีอาหาร))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2557en_US
dc.language.isothen_US
dc.publisherมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์en_US
dc.subjectไก่ทอด กระบวนการผลิตen_US
dc.titleการพัฒนากระบวนการผลิตผลิตภัณฑ์ไก่ทอดแช่เยือกแข็งพร้อมบริโภคen_US
dc.title.alternativeProcess development of frozen ready to eat fried chickenen_US
dc.typeThesisen_US
dc.contributor.departmentFaculty of Agro-Industry (Food Technology)-
dc.contributor.departmentคณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร-
Appears in Collections:850 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
392748.pdf2.77 MBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.