Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/9596
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorปิยรัตน์ ศิริวงศ์ไพศาล-
dc.contributor.authorปาริฉัตร พฤกษ์วิวัฒนากุล-
dc.date.accessioned2014-12-08T09:32:08Z-
dc.date.available2014-12-08T09:32:08Z-
dc.date.issued2556-
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/9596-
dc.descriptionวิทยานิพนธ์ (วท.ม. (วิทยาศาสตร์และเทคโนโลยีอาหาร))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2556en_US
dc.language.isothen_US
dc.publisherมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์en_US
dc.subjectสตาร์ชen_US
dc.subjectเอนไซม์en_US
dc.subjectการย่อยสลายทางชีวภาพen_US
dc.titleการผลิตสตาร์ชที่ทนต่อการย่อยด้วยเอนไซม์จากสตาร์ชชนิดต่าง ๆ และการตรวจสอบคุณสมบัติพรีไบโอติกen_US
dc.title.alternativeProduction of resistant starch from different types of starch and determination of their prebiotic propertiesen_US
dc.typeThesisen_US
dc.contributor.departmentFaculty of Agro-Industry (Food Technology)-
dc.contributor.departmentคณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร-
Appears in Collections:850 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
381778.pdf1.8 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons