Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/9596
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | ปิยรัตน์ ศิริวงศ์ไพศาล | - |
dc.contributor.author | ปาริฉัตร พฤกษ์วิวัฒนากุล | - |
dc.date.accessioned | 2014-12-08T09:32:08Z | - |
dc.date.available | 2014-12-08T09:32:08Z | - |
dc.date.issued | 2556 | - |
dc.identifier.uri | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/9596 | - |
dc.description | วิทยานิพนธ์ (วท.ม. (วิทยาศาสตร์และเทคโนโลยีอาหาร))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2556 | en_US |
dc.language.iso | th | en_US |
dc.publisher | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ | en_US |
dc.subject | สตาร์ช | en_US |
dc.subject | เอนไซม์ | en_US |
dc.subject | การย่อยสลายทางชีวภาพ | en_US |
dc.title | การผลิตสตาร์ชที่ทนต่อการย่อยด้วยเอนไซม์จากสตาร์ชชนิดต่าง ๆ และการตรวจสอบคุณสมบัติพรีไบโอติก | en_US |
dc.title.alternative | Production of resistant starch from different types of starch and determination of their prebiotic properties | en_US |
dc.type | Thesis | en_US |
dc.contributor.department | Faculty of Agro-Industry (Food Technology) | - |
dc.contributor.department | คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร | - |
Appears in Collections: | 850 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
381778.pdf | 1.8 MB | Adobe PDF | View/Open |
This item is licensed under a Creative Commons License