Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/9561
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorSoottawat Benjakul-
dc.contributor.authorPhanngam Kaewruang-
dc.date.accessioned2014-11-18T11:02:59Z-
dc.date.available2014-11-18T11:02:59Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/9561-
dc.descriptionThesis (M.Sc., (Food Science and Technology))--Prince of Songkla University, 2013en_US
dc.language.isoenen_US
dc.publisherPrince of Songkla Universityen_US
dc.subjectExtractsen_US
dc.subjectGelatin industryen_US
dc.subjectGelatinen_US
dc.subjectUnicorn leatherjacket skinen_US
dc.subjectFish gelatinen_US
dc.titleEffect of extracting conditions and phosphorylation on characteristic and functional properties of gelating from the skin of unicorn leatherjacketen_US
dc.title.alternativeผลของสภาวะการสกัดและกระบวนการฟอสฟอริเลชันต่อคุณลักษณะและสมบัติเชิงหน้าท่ีของเจลาติลจากหนังปลาวัวen_US
dc.typeThesisen_US
dc.contributor.departmentFaculty of Agro-Industry (Food Technology)-
dc.contributor.departmentคณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร-
Appears in Collections:850 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
375294.pdf2.55 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons