Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/9502
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | อัญชลี ศิริโชติ | - |
dc.contributor.author | วัชรี สีห์ชำนาญธุระกิจ | - |
dc.date.accessioned | 2014-10-17T04:16:27Z | - |
dc.date.available | 2014-10-17T04:16:27Z | - |
dc.date.issued | 2555 | - |
dc.identifier.uri | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/9502 | - |
dc.description.sponsorship | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ | en_US |
dc.language.iso | th | en_US |
dc.publisher | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ | en_US |
dc.subject | แยม | en_US |
dc.subject | ลองกอง การแปรรูป | en_US |
dc.title | รายงานสรุปผลการวิจัยฉบับสมบูรณ์ การพัฒนากระบวนการแปรรูปและการควบคุมคุณภาพของผลิตภัณฑ์แยมลองกองน้ำตาลต่ำ | en_US |
dc.title.alternative | Process development and quality control of Longkong (Lansium domesticum Corr.) jam with lowugar content) | en_US |
dc.type | Technical Report | en_US |
dc.contributor.department | Faculty of Agro-Industry (Food Technology) | - |
dc.contributor.department | คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร | - |
Appears in Collections: | 850 Research |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
368789.pdf | 4.4 MB | Adobe PDF | View/Open |
This item is licensed under a Creative Commons License