Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/9502
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorอัญชลี ศิริโชติ-
dc.contributor.authorวัชรี สีห์ชำนาญธุระกิจ-
dc.date.accessioned2014-10-17T04:16:27Z-
dc.date.available2014-10-17T04:16:27Z-
dc.date.issued2555-
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/9502-
dc.description.sponsorshipมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์en_US
dc.language.isothen_US
dc.publisherมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์en_US
dc.subjectแยมen_US
dc.subjectลองกอง การแปรรูปen_US
dc.titleรายงานสรุปผลการวิจัยฉบับสมบูรณ์ การพัฒนากระบวนการแปรรูปและการควบคุมคุณภาพของผลิตภัณฑ์แยมลองกองน้ำตาลต่ำen_US
dc.title.alternativeProcess development and quality control of Longkong (Lansium domesticum Corr.) jam with lowugar content)en_US
dc.typeTechnical Reporten_US
dc.contributor.departmentFaculty of Agro-Industry (Food Technology)-
dc.contributor.departmentคณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร-
Appears in Collections:850 Research

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
368789.pdf4.4 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons