Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/9435
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorSoottawat Benjakul-
dc.contributor.authorPimchanok Kaewudom-
dc.date.accessioned2014-09-11T04:49:10Z-
dc.date.available2014-09-11T04:49:10Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/9435-
dc.descriptionThesis (M.Sc., Food Science and Technology)--Prince of Songkla University, 2012en_US
dc.language.isoenen_US
dc.publisherPrince of Songkla Universityen_US
dc.subjectSurimien_US
dc.subjectGelatinen_US
dc.titleEffect of fish skin gelatin in combination with protein cross-linkers on properties of Surimi Gelsen_US
dc.title.alternativeผลของเจลาตินจากหนังปลาร่วมกับสารเชื่อมประสานโปรตีนสมบัติการเกิดเจลen_US
dc.typeThesisen_US
dc.contributor.departmentFaculty of Agro-Industry (Food Technology)-
dc.contributor.departmentคณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร-
Appears in Collections:850 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
368424.pdf3.86 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons