Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/9183
Title: สมบัติของเจลผสมระหว่างวุ้นกับเจลาตินปลา
Other Titles: Properties of Agar and Fish Gelatin Mixed Gels
Authors: เทวี, ทองแดง คาร์ริลา
ณิชาภัทร, สมบูรณ์
Faculty of Sciecnce and Technology (Food Science and Nutrition)
คณะวิทยาศาสตร์และเทคโนโลยี ภาควิชาวิทยาศาสตร์การอาหารและโภชนาการ
Keywords: ปลา;วุ้น;เจลาติน
Issue Date: 2556
Publisher: มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์
Description: วิทยานิพนธ์ (วท.ม. (วิทยาศาสตร์การอาหารและโภชนาการ))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2556
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/9183
Appears in Collections:712 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Cover.pdfCover378.34 kBAdobe PDFView/Open
Abstracts.pdfAbstract313.99 kBAdobe PDFView/Open
Acknowledgements.pdfAcknowledgements207.76 kBAdobe PDFView/Open
Contents.pdfContents353.88 kBAdobe PDFView/Open
Chapter1.pdfChapter1273.03 kBAdobe PDFView/Open
Chapter2.pdfChapter21.07 MBAdobe PDFView/Open
Chapter3.pdfChapter3494.7 kBAdobe PDFView/Open
Chapter4.pdfChapter41.99 MBAdobe PDFView/Open
Chapter5.pdfChapter5233.73 kBAdobe PDFView/Open
References.pdfReferences297.97 kBAdobe PDFView/Open
Appendix.pdfAppendix626.19 kBAdobe PDFView/Open
Vitae.pdfVitae258.73 kBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.