Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/9183
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | เทวี, ทองแดง คาร์ริลา | - |
dc.contributor.author | ณิชาภัทร, สมบูรณ์ | - |
dc.date.accessioned | 2014-06-18T08:59:48Z | - |
dc.date.available | 2014-06-18T08:59:48Z | - |
dc.date.issued | 2556 | - |
dc.identifier.uri | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/9183 | - |
dc.description | วิทยานิพนธ์ (วท.ม. (วิทยาศาสตร์การอาหารและโภชนาการ))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2556 | en_US |
dc.language.iso | th | en_US |
dc.publisher | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ | en_US |
dc.subject | ปลา | en_US |
dc.subject | วุ้น | en_US |
dc.subject | เจลาติน | en_US |
dc.title | สมบัติของเจลผสมระหว่างวุ้นกับเจลาตินปลา | en_US |
dc.title.alternative | Properties of Agar and Fish Gelatin Mixed Gels | en_US |
dc.type | Thesis | en_US |
dc.contributor.department | Faculty of Sciecnce and Technology (Food Science and Nutrition) | - |
dc.contributor.department | คณะวิทยาศาสตร์และเทคโนโลยี ภาควิชาวิทยาศาสตร์การอาหารและโภชนาการ | - |
Appears in Collections: | 712 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Cover.pdf | Cover | 378.34 kB | Adobe PDF | View/Open |
Abstracts.pdf | Abstract | 313.99 kB | Adobe PDF | View/Open |
Acknowledgements.pdf | Acknowledgements | 207.76 kB | Adobe PDF | View/Open |
Contents.pdf | Contents | 353.88 kB | Adobe PDF | View/Open |
Chapter1.pdf | Chapter1 | 273.03 kB | Adobe PDF | View/Open |
Chapter2.pdf | Chapter2 | 1.07 MB | Adobe PDF | View/Open |
Chapter3.pdf | Chapter3 | 494.7 kB | Adobe PDF | View/Open |
Chapter4.pdf | Chapter4 | 1.99 MB | Adobe PDF | View/Open |
Chapter5.pdf | Chapter5 | 233.73 kB | Adobe PDF | View/Open |
References.pdf | References | 297.97 kB | Adobe PDF | View/Open |
Appendix.pdf | Appendix | 626.19 kB | Adobe PDF | View/Open |
Vitae.pdf | Vitae | 258.73 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.