Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/9183
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorเทวี, ทองแดง คาร์ริลา-
dc.contributor.authorณิชาภัทร, สมบูรณ์-
dc.date.accessioned2014-06-18T08:59:48Z-
dc.date.available2014-06-18T08:59:48Z-
dc.date.issued2556-
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/9183-
dc.descriptionวิทยานิพนธ์ (วท.ม. (วิทยาศาสตร์การอาหารและโภชนาการ))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2556en_US
dc.language.isothen_US
dc.publisherมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์en_US
dc.subjectปลาen_US
dc.subjectวุ้นen_US
dc.subjectเจลาตินen_US
dc.titleสมบัติของเจลผสมระหว่างวุ้นกับเจลาตินปลาen_US
dc.title.alternativeProperties of Agar and Fish Gelatin Mixed Gelsen_US
dc.typeThesisen_US
dc.contributor.departmentFaculty of Sciecnce and Technology (Food Science and Nutrition)-
dc.contributor.departmentคณะวิทยาศาสตร์และเทคโนโลยี ภาควิชาวิทยาศาสตร์การอาหารและโภชนาการ-
Appears in Collections:712 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Cover.pdfCover378.34 kBAdobe PDFView/Open
Abstracts.pdfAbstract313.99 kBAdobe PDFView/Open
Acknowledgements.pdfAcknowledgements207.76 kBAdobe PDFView/Open
Contents.pdfContents353.88 kBAdobe PDFView/Open
Chapter1.pdfChapter1273.03 kBAdobe PDFView/Open
Chapter2.pdfChapter21.07 MBAdobe PDFView/Open
Chapter3.pdfChapter3494.7 kBAdobe PDFView/Open
Chapter4.pdfChapter41.99 MBAdobe PDFView/Open
Chapter5.pdfChapter5233.73 kBAdobe PDFView/Open
References.pdfReferences297.97 kBAdobe PDFView/Open
Appendix.pdfAppendix626.19 kBAdobe PDFView/Open
Vitae.pdfVitae258.73 kBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.