Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/9183
Title: | สมบัติของเจลผสมระหว่างวุ้นกับเจลาตินปลา |
Other Titles: | Properties of Agar and Fish Gelatin Mixed Gels |
Authors: | เทวี, ทองแดง คาร์ริลา ณิชาภัทร, สมบูรณ์ Faculty of Sciecnce and Technology (Food Science and Nutrition) คณะวิทยาศาสตร์และเทคโนโลยี ภาควิชาวิทยาศาสตร์การอาหารและโภชนาการ |
Keywords: | ปลา;วุ้น;เจลาติน |
Issue Date: | 2556 |
Publisher: | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ |
Description: | วิทยานิพนธ์ (วท.ม. (วิทยาศาสตร์การอาหารและโภชนาการ))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2556 |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/9183 |
Appears in Collections: | 712 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Cover.pdf | Cover | 378.34 kB | Adobe PDF | View/Open |
Abstracts.pdf | Abstract | 313.99 kB | Adobe PDF | View/Open |
Acknowledgements.pdf | Acknowledgements | 207.76 kB | Adobe PDF | View/Open |
Contents.pdf | Contents | 353.88 kB | Adobe PDF | View/Open |
Chapter1.pdf | Chapter1 | 273.03 kB | Adobe PDF | View/Open |
Chapter2.pdf | Chapter2 | 1.07 MB | Adobe PDF | View/Open |
Chapter3.pdf | Chapter3 | 494.7 kB | Adobe PDF | View/Open |
Chapter4.pdf | Chapter4 | 1.99 MB | Adobe PDF | View/Open |
Chapter5.pdf | Chapter5 | 233.73 kB | Adobe PDF | View/Open |
References.pdf | References | 297.97 kB | Adobe PDF | View/Open |
Appendix.pdf | Appendix | 626.19 kB | Adobe PDF | View/Open |
Vitae.pdf | Vitae | 258.73 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.