Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/8645
Title: | การเตรียมและทำบริสุทธิ์สารยับยั้งอะไมเลสจากถั่วแดงหลวง |
Other Titles: | Preparation and purification of amylase inhibitors from royal red kidney beans |
Authors: | อโนชา ตั้งโพธิธรรม นันธิดา ลิ่มเสฏโฐ Faculty of Science (Biochemistry) คณะวิทยาศาสตร์ ภาควิชาชีวเคมี |
Keywords: | ถั่วแดงหลวง สารสกัด;อะมีเลส สารยับยั้ง |
Issue Date: | 2554 |
Publisher: | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ |
Description: | วิทยานิพนธ์ (วท.ม. (ชีวเคมี))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2554 |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/8645 |
Appears in Collections: | 328 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
361185.pdf | 1.62 MB | Adobe PDF | View/Open |
This item is licensed under a Creative Commons License