Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/8645
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorอโนชา ตั้งโพธิธรรม-
dc.contributor.authorนันธิดา ลิ่มเสฏโฐ-
dc.date.accessioned2013-01-30T08:35:05Z-
dc.date.available2013-01-30T08:35:05Z-
dc.date.issued2554-
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/8645-
dc.descriptionวิทยานิพนธ์ (วท.ม. (ชีวเคมี))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2554en_US
dc.language.isothen_US
dc.publisherมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์en_US
dc.subjectถั่วแดงหลวง สารสกัดen_US
dc.subjectอะมีเลส สารยับยั้งen_US
dc.titleการเตรียมและทำบริสุทธิ์สารยับยั้งอะไมเลสจากถั่วแดงหลวงen_US
dc.title.alternativePreparation and purification of amylase inhibitors from royal red kidney beansen_US
dc.typeThesisen_US
dc.contributor.departmentFaculty of Science (Biochemistry)-
dc.contributor.departmentคณะวิทยาศาสตร์ ภาควิชาชีวเคมี-
Appears in Collections:328 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
361185.pdf1.62 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons