Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/8645
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | อโนชา ตั้งโพธิธรรม | - |
dc.contributor.author | นันธิดา ลิ่มเสฏโฐ | - |
dc.date.accessioned | 2013-01-30T08:35:05Z | - |
dc.date.available | 2013-01-30T08:35:05Z | - |
dc.date.issued | 2554 | - |
dc.identifier.uri | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/8645 | - |
dc.description | วิทยานิพนธ์ (วท.ม. (ชีวเคมี))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2554 | en_US |
dc.language.iso | th | en_US |
dc.publisher | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ | en_US |
dc.subject | ถั่วแดงหลวง สารสกัด | en_US |
dc.subject | อะมีเลส สารยับยั้ง | en_US |
dc.title | การเตรียมและทำบริสุทธิ์สารยับยั้งอะไมเลสจากถั่วแดงหลวง | en_US |
dc.title.alternative | Preparation and purification of amylase inhibitors from royal red kidney beans | en_US |
dc.type | Thesis | en_US |
dc.contributor.department | Faculty of Science (Biochemistry) | - |
dc.contributor.department | คณะวิทยาศาสตร์ ภาควิชาชีวเคมี | - |
Appears in Collections: | 328 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
361185.pdf | 1.62 MB | Adobe PDF | View/Open |
This item is licensed under a Creative Commons License