Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/8645
Title: การเตรียมและทำบริสุทธิ์สารยับยั้งอะไมเลสจากถั่วแดงหลวง
Other Titles: Preparation and purification of amylase inhibitors from royal red kidney beans
Authors: อโนชา ตั้งโพธิธรรม
นันธิดา ลิ่มเสฏโฐ
Faculty of Science (Biochemistry)
คณะวิทยาศาสตร์ ภาควิชาชีวเคมี
Keywords: ถั่วแดงหลวง สารสกัด;อะมีเลส สารยับยั้ง
Issue Date: 2554
Publisher: มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์
Description: วิทยานิพนธ์ (วท.ม. (ชีวเคมี))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2554
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/8645
Appears in Collections:328 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
361185.pdf1.62 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons