Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/8575
Title: ผลของระดับโปรตีนในอาหารข้นต่อผลผลิตและคุณภาพคุณภาพน้ำนมในแพะรีดนม
Other Titles: Effects of protein levels in concetrate on milk yield and milk quality in lactating dairy goats
Authors: ปิ่น จันจุฬา
สิทธิชัย เอียดสกุล
พัชรินทร์ ภักดีฉนวน
ศิริชัย ศรีพงศ์พันธุ์
สมพงษ์ เทศประสิทธิ์
ศิริวัฒน์ วาสิกศิริ
Faculty of Natural Resources (Animal science)
คณะทรัพยากรธรรมชาติ ภาควิชาสัตวศาสตร์
Faculty of Sciecnce and Technology (Food Science and Nutrition)
คณะวิทยาศาสตร์และเทคโนโลยี ภาควิชาวิทยาศาสตร์การอาหารและโภชนาการ
Keywords: แพะ อาหาร
Issue Date: 2555
Publisher: มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/8575
Appears in Collections:515 Research
712 Research

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
360901.pdf4.24 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons