Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/8575
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | ปิ่น จันจุฬา | - |
dc.contributor.author | สิทธิชัย เอียดสกุล | - |
dc.contributor.author | พัชรินทร์ ภักดีฉนวน | - |
dc.contributor.author | ศิริชัย ศรีพงศ์พันธุ์ | - |
dc.contributor.author | สมพงษ์ เทศประสิทธิ์ | - |
dc.contributor.author | ศิริวัฒน์ วาสิกศิริ | - |
dc.date.accessioned | 2012-12-26T03:42:58Z | - |
dc.date.available | 2012-12-26T03:42:58Z | - |
dc.date.issued | 2555 | - |
dc.identifier.uri | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/8575 | - |
dc.description.sponsorship | สำนักงานคณะกรรมการการอุดมศึกษา | en_US |
dc.language.iso | th | en_US |
dc.publisher | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ | en_US |
dc.subject | แพะ อาหาร | en_US |
dc.title | ผลของระดับโปรตีนในอาหารข้นต่อผลผลิตและคุณภาพคุณภาพน้ำนมในแพะรีดนม | en_US |
dc.title.alternative | Effects of protein levels in concetrate on milk yield and milk quality in lactating dairy goats | en_US |
dc.type | Technical Report | en_US |
dc.contributor.department | Faculty of Natural Resources (Animal science) | - |
dc.contributor.department | คณะทรัพยากรธรรมชาติ ภาควิชาสัตวศาสตร์ | - |
dc.contributor.department | Faculty of Sciecnce and Technology (Food Science and Nutrition) | - |
dc.contributor.department | คณะวิทยาศาสตร์และเทคโนโลยี ภาควิชาวิทยาศาสตร์การอาหารและโภชนาการ | - |
Appears in Collections: | 515 Research 712 Research |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
360901.pdf | 4.24 MB | Adobe PDF | View/Open |
This item is licensed under a Creative Commons License