Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/8572
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | สุนิสา ศิริพงศ์วุฒิกร | - |
dc.contributor.author | สุจีรา อายุสุข | - |
dc.date.accessioned | 2012-12-25T08:45:55Z | - |
dc.date.available | 2012-12-25T08:45:55Z | - |
dc.date.issued | 2553 | - |
dc.identifier.uri | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/8572 | - |
dc.description | วิทยานิพนธ์ (วท.ม. (วิทยาศาสตร์และเทคโนโลยีอาหาร))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2553 | en_US |
dc.language.iso | th | en_US |
dc.publisher | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ | en_US |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Thailand | * |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/th/ | * |
dc.subject | เครื่องเทศ | en_US |
dc.subject | ข่า (พืช) | en_US |
dc.subject | แอนติออกซิแดนท์ | en_US |
dc.title | สมบัติการต้านออกซิเดชันและความคงตัวของเครื่องต้มข่า | en_US |
dc.title.alternative | Antioxidant properties and stability of Tom-Kha Paste | en_US |
dc.type | Thesis | en_US |
dc.contributor.department | Faculty of Agro-Industry (Food Technology) | - |
dc.contributor.department | คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร | - |
Appears in Collections: | 850 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
348505.pdf | 13.04 MB | Adobe PDF | View/Open |
This item is licensed under a Creative Commons License