Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/8441
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | พิทยา อดุลยธรรม | - |
dc.contributor.author | พิไลวรรณ ธารายศ | - |
dc.date.accessioned | 2012-11-19T03:57:38Z | - |
dc.date.available | 2012-11-19T03:57:38Z | - |
dc.date.issued | 2554 | - |
dc.identifier.uri | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/8441 | - |
dc.description | วิทยานิพนธ์ (วท.ม. (วิทยาศาสตร์และเทคโนโลยีอาหาร))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2554 | en_US |
dc.language.iso | th | en_US |
dc.publisher | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ | en_US |
dc.subject | ไส้กรอก การผลิต | en_US |
dc.subject | น้ำนมถั่วเหลือง วัสดุเหลือใช้ | en_US |
dc.title | การใช้ประโยชน์จากกากนมถั่วเหลืองในการผลิตไส้กรอกหมูบดหยาบ | en_US |
dc.title.alternative | Utilization of soymilk residue in production of coarse ground pork sausage | en_US |
dc.type | Thesis | en_US |
Appears in Collections: | 850 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
352889.pdf | 3.28 MB | Adobe PDF | View/Open |
This item is licensed under a Creative Commons License