Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/8246
Title: การเตรียมน้ำมันพรีอิมัลซิฟายด์จากโปรตีนถั่วเหลืองไฮโดรไลเสท และประยุกต์ใช้ในไส้กรอกไก่อิมัลชัน
Other Titles: Preparation of Pre-Emulsified Fat From Soy Protein Hydrolysate and Application in Emulsion Chicken Sausage
Authors: พัชรินทร์, ภักดีฉนวน
อัมรินา, แวมง
Faculty of Sciecnce and Technology (Food Science and Nutrition)
คณะวิทยาศาสตร์และเทคโนโลยี ภาควิชาวิทยาศาสตร์การอาหารและโภชนาการ
Keywords: น้ำมันพรีอิมัลซิฟายด์;โปรตีนถั่วเหลือง;โภชนาการอาหาร
Issue Date: 2554
Publisher: มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์
Description: วิทยานิพนธ์ (วท.ม.(วิทยาศาสตร์การอาหารและโภชนาการ))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2554
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/8246
Appears in Collections:712 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Cover.pdfCover249.95 kBAdobe PDFView/Open
Abstracts.pdfAbstracts188.45 kBAdobe PDFView/Open
Acknowledgement.pdfAcknowledgement139 kBAdobe PDFView/Open
Contents.pdfContents189.07 kBAdobe PDFView/Open
Chapter1.pdfChapter1182.2 kBAdobe PDFView/Open
Chapter2.pdfChapter2612.29 kBAdobe PDFView/Open
Chapter3.pdfChapter3225.45 kBAdobe PDFView/Open
Chapter4.pdfChapter43.4 MBAdobe PDFView/Open
Chapter5.pdfChapter5151.93 kBAdobe PDFView/Open
References.pdfReferences207.49 kBAdobe PDFView/Open
Appendix.pdfAppendix339.96 kBAdobe PDFView/Open
Vitae.pdfVitae139.19 kBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.