Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/8246
Title: | การเตรียมน้ำมันพรีอิมัลซิฟายด์จากโปรตีนถั่วเหลืองไฮโดรไลเสท และประยุกต์ใช้ในไส้กรอกไก่อิมัลชัน |
Other Titles: | Preparation of Pre-Emulsified Fat From Soy Protein Hydrolysate and Application in Emulsion Chicken Sausage |
Authors: | พัชรินทร์, ภักดีฉนวน อัมรินา, แวมง Faculty of Sciecnce and Technology (Food Science and Nutrition) คณะวิทยาศาสตร์และเทคโนโลยี ภาควิชาวิทยาศาสตร์การอาหารและโภชนาการ |
Keywords: | น้ำมันพรีอิมัลซิฟายด์;โปรตีนถั่วเหลือง;โภชนาการอาหาร |
Issue Date: | 2554 |
Publisher: | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ |
Description: | วิทยานิพนธ์ (วท.ม.(วิทยาศาสตร์การอาหารและโภชนาการ))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2554 |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/8246 |
Appears in Collections: | 712 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Cover.pdf | Cover | 249.95 kB | Adobe PDF | View/Open |
Abstracts.pdf | Abstracts | 188.45 kB | Adobe PDF | View/Open |
Acknowledgement.pdf | Acknowledgement | 139 kB | Adobe PDF | View/Open |
Contents.pdf | Contents | 189.07 kB | Adobe PDF | View/Open |
Chapter1.pdf | Chapter1 | 182.2 kB | Adobe PDF | View/Open |
Chapter2.pdf | Chapter2 | 612.29 kB | Adobe PDF | View/Open |
Chapter3.pdf | Chapter3 | 225.45 kB | Adobe PDF | View/Open |
Chapter4.pdf | Chapter4 | 3.4 MB | Adobe PDF | View/Open |
Chapter5.pdf | Chapter5 | 151.93 kB | Adobe PDF | View/Open |
References.pdf | References | 207.49 kB | Adobe PDF | View/Open |
Appendix.pdf | Appendix | 339.96 kB | Adobe PDF | View/Open |
Vitae.pdf | Vitae | 139.19 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.